Rólam mondták

– Andi | kávézó tulajdonos

Irigylem azokat a vállakózókat akiknek van idejük és affinitásuk, a saját  Facebook és Instagram marketingükkel foglalkozni!

Én hamar rájöttem, hogy nekem se időm, se hozzáértésem nincs, és hogy SOS segítségre lesz szükségem. Ekkor találtam rá Gabira. Maximalizmus,  türelem, alázat, szépérzék, elegancia, egyediség, határozottság, szakmai tudás!! És a hihetetlen nagy SZÍV! Ő is ott van minden egyes posztban! Pontosan akkor és azt írja amit, gondolok, amit érzek, szinte bele lát a gondolataimba! 

Mikor megkerestem Gabit, már volt egy social medias cég, akit megbíztam az oldalam tartalomgyártásával, de sajnos nem hozták a várt eredményt. Sablonokat gyártottak, nem volt túl érdekes és ha valami konkrét tartalmat szerettem volna, az nekem kellett megírnom…. na pont ezt nem akartam! Gabival leültünk nagyjából egy óra se telt el és egy hosszú listám volt arról, hogy mit kellene máshogy csinálni és milyen stratégiát volna célszerű követnem. Mivel abban biztos voltam, hogy a munkám mellett erre nekem nem lesz időm így Gabira bíztam a megoldást és a mai napig nagyon örülök, hogy így tettem.

– Kata | kozmetikus

– Kulcsár Edina | közéleti személyiség

Vannak olyan típusú emberek, akiket jó ha ismerhetünk. Nekem Gabi személye pont ilyen. Egy megmagyarázhatatlan kedvesség és megértés sugárzik belőle, ami által az ember úgy érzi bármit megoszthat vele.
Roppant segítőkész jókedvű személyiség, aki hihetetlenül igényes a munkájára. Eddig bármikor, bármiben is dolgoztunk együtt, mindig minden úgy történt (ráadásul időben) ahogyan azt ő ígérte. Ért az emberekhez, mindig mindenben csak a jót látja, ami az írásaiból abszolút látható is.

A közös munka végeredménye egy komoly (számokban mérhető) fellendülése lett a vállalkozásomnak és rájöttem, hogy a vevőim imádják a posztokat, videókat és úgy jönnek be az üzletbe, hogy látták és nagyon szeretik, illetve azt akarják megvenni amit ott bemutattam. Végre magabiztosan és tudatosan kezelem a saját oldalamat és nem csak vaktában lövöldözök.

– Csilla | üzlet tulajdonos

– Pintács Viki | énekes és fotós

Mindenkinek – akármilyen pici is a vállalkozása – receptre írnám fel Gabit, mert az ő tanácsaitól, közreműködésétől hirtelen minden olyan tiszta, egyértelmű és érthető lesz.

No és persze még sikeresebb!